Aditivi

Aditivi pentru aderenta pe sticla, pentru adaugarea de proprietati fungicide, insecticide si antibacterigene si pentru imbunatatirea proprietatilor de rezistenta termica sau economisire de energie.

Aditivii pentru aderenta pe sticla sunt substante chimice care permit realizarea de legaturi intermoleculare intre structura polimerica a rasinii ce sta la baza unui email si structura cristalina a sticlei! Sunt o foarte buna solutie pentru fixarea vopselelor poliuretanice si acrilice pe suprafete de sticla, avand totodata un rol de imbunatatire a rezistentei peliculei aplicate la diversi alti agenti fizico-chimici (creste rezistenta UV si la actiunea radiatiilor solare, creste rezistenta la temperatura, creste rezistenta la actiunea agentilor de curatare si degresare etc.)!

Aditivii cu proprietati fungicide, insecticide si bactericide sunt o solutie foarte buna in cazul vopselelor lavabile sau a chimicalelor destinate protectiei lemnului care permit transformarea unui produs obisnuit (comun), intr-un produs personalizat (special) pentru diverse aplicatii ! Acesti aditivi stau la baza liniei de produse Biosystem si isi gasesc aplicabilitatea in special in sectorul sanitar!

Nano-sferele ceramice sunt acei aditivi care au actiune de crestere extraordinara a rezistentei peliculei la agenti termici, putand actiona in doua moduri: fie prin imbunatatirea randamentului unui termosistem aplicat pe fatada unei cladiri, fie prin cresterea rezistentei termice a finisajului aplicat pe tevile prin care circula abur!

 


site realizat de Web Design Bucuresti