MICROSFERE CERAMICE –Solutie de economisire a energiei

 

Lansat în 1996 de catre Tech Traders, prin intermediul NASA Exchange Program, microsferele ceramice, sunt  un amestec de  microsfere ceramice cu diametrele medii cuprinse între 10 - 150 microni realizate prin aplicarea nanotehnologiei, care adaugate în  orice vopsea, formeaza o bariera radianta si încetineste transferul de caldura spre exterior prin acea suprafata, avand totodata si proprietati ignifuge.

In industra lacuri, baituri si vopsele Vopseaua cu microsfere ceramice poate fi aplicata pe zidaria de beton, caramida sau  gips carton atat pe suprafete de interior cat si pe cele de exterior.

Prin testari extinse, vopseaua cu microsfere ceramice a  demonstrat eficacitatea  sa in  a reduce  pierderile de caldura pe timp de iarna respectiv protejarea supraincalzirii peretilor pe timp de vara.

 

                                                                

                                  Fara nanosfere ceramice                                       Cu nanosfere ceramice

       

Aplicate pe exteriorul constructiei, microsferele de ceramica vidate, transforma proprietatile vopselei intr-o bariera termica reflectand undele termice solare, reducand gradul de incalzire al constructiei. Se reduce drastic consumul de energie electrica pentru instalatiile de aer conditionat, ele functionand doar in conditii extreme.

 

 

                                                             

                              Without ceramic nanospheres                                 With ceramic nanospheres

 

Aplicate pe peretii interiori, microsferele de ceramica vidate ,transforma proprietatile de reflexie ale vopselei rezultand o bariera termica care va reflecta undele termice existente in incinta, reducand fluxul termic absorbit de pereti, ii implicit pierderile de caldura.

 

 

 


site realizat de Web Design Bucuresti